Rritet çmimi i ujit në Tiranë, ja sa do paguhet nga familjarët e bizneset

34
Komisioni Kombëtar Rregullator me vendim Nr. 47 datë 07.11.2017 miratoi tarifat e shërbimit të furnizimit me ujë dhe largimit të ujërave të ndotura për shoqërinë ujësjellës kanalizime Tiranë.
Vendimi është marrë disa ditë më parë, në mbledhjen e datës 7 nëntor 2017.