Reshjet e borës vështirësojnë qarkullimin në juglindje të Shqipërisë

207
Reshjet e dendura të borës kanë sjellë edhe probleme në zonën juglindore të Shqipërisë.
Kështu aksi Prrenjas – Qafë – Thanë është i kalueshëm vetëm me zinxhirë.
Probleme ka pasur edhe në aksin Qafë – Plloçë – Pogradec.
Mësohet se edhe në zonën e Korçës janë të kalueshme me zinxhir rrugët që lidhin qytetin me zonat e Voskopojës, Dardhës dhe Vithkuqin.
Bëhet me dije se borëpastrueset po punojnë për të mbajtur të hapur akset nacionale.