Reshje të shumta dëbore në aksin Korçë-Dardhë, ARRSH: Mjetet e vogla të lëvizin me zinxhirë

113

Korça është mbuluar nga dëbora, e cila po vijon të bjerë në të gjithë rrethin.

Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar, në aksin rrugor Korçë-Dardhë ka reshje të shumta dëbore dhe po punohet për mirëmbajtjen dimërore.

ARRSH deklaron se nga kilometri i 5-të deri në të 14-ë kalimi i mjeteve të vogla duhet bërë me zinxhirë.