Rëndohet situata në Memaliaj, Vjosa del nga shtrati

385
Situata është rënduar në orët e vona të mbrëmjes, ku dalja nga shtrati i lumit Vjosë ka sjellë përmbytje të mëdha në Memaliaj.
Një biznes pranë lumit është përmbytur plotësisht, ndërsa është bërë thirrje për evakuim të banorëve që kanë banesa dhe biznese pranë shtratit të lumit. Nderkohe qe raportohet se sot në orën 17:00 Vjosa ishte në nivelin e 6 metrave, 1.5 metër nga kufiri maksimal. Ndërsa tani me sa duket e ka kaluar këtë nivel.