Rektorati i UT: Dhori Kule dhe Mynyr Koni janë kërcënuar

128
Universiteti i Tiranës reagoi me anë të një deklarate për shtyp për kërcënimet që u janë bërë rektorit Dhori Kule dhe kandidatit për rektor, Mynir Konit. Deklarata e UT është pohimi i parë publik i dy akademikëve për kërcënimin e denoncuar të dielën nga ish-kryeministri Sali Berisha. UT e dënon aktin dhe sqaron se kërcënimi ka patur për qëllim tërheqjen e kandidaturës nga Prof. Dr. Mynir Koni. Berisha tha në denoncimin e tij se kërcënimi i është bërë nga Emiljano Shullazi edhe Prof. Dr. Dhori Kules, me qëllim që ai të mos e mbështesë Konin.