Radhë të gjatë nga Kosova drejt Shqipërisë

120
Fluks në pikën doganore të Morinit.
Radhë të gjatë janë krijuar në pikat hyrëse që lidhin Kosoën me Shqipërinë, ku veç kosovarëve ka edhe shtetas të huaj që zgjedhin të vizitojnë vendin tonë në këtë sezon veror. Për të evituar radhët e gjata po punohet me 8 sportele dhe me proçedurë të përshpejtuar.