Qindra njerëz presin mëngjesin dhe zhvishen nudo në Detin e Veriut për bamirësi

87
Qindra njerëz u zhveshën dhe u zhytën në det teksa dielli lindte këtë mëngjes në Northumberland, për Dip Skinny Dip North East.
Në ngjarjen vjetore, qindra njerëz dolën nudo dhe u lanë në ujërat e ftohtë të Detit të Veriut, me qëllim festimin e ekuinoksit të Vjeshtës dhe mbledhjen e parave, për ti ardhur në ndihmë kujdesit ndaj shëndetin mendor, e cila deri tani ka arritur në 25 000 paund për bamirësi, që prej vitit 2012, kur filloi për herë të parë.