Qentë e braktisur u shpëtuan nga vdekja, nga kjo foto

187
Një qen i cili përqafon një qen tjetër. Kjo është fotoja që ka bërë xhiron në internet dhe është parë nga mijëra përdorues të internetit.
Kala dhe Keira, dy kafëshët, ishin braktisur dhe përfunduan në një strehim për qentë. Në përputhje me rregullat e shtetit të Gjeorgjisë, pas një afati të caktuar kohor në qoftë se qentë nuk gjejnë pronar ata mund të shtypen.
“Kala dhe Keira e dinë fatin e tyre, dhe njëri përqafon tjetrin për të mbrojtur njëri-tjetrin”, thonë vullnetarët e të drejtave të kafshëve “Angels Among Us Pet Rescue” të cilët postuan foton e tyre në internet.