Qafë Llogarja zbardhet nga dëbora, makinat duhet të kenë zinxhirë

272
Reshje dëbore në Qafë Llogra. Emergjencat bëjnë të ditur dhe u bëjnë thirrje përdoruesve të rrugës që të jene të paisur me zinxhirë nese duan të udhëtojnë në këtë aks. Trashësia e dëborës ka arritur deri ne disa centimotera dhe vijon akoma.