Protestuesit vazhdojnë të hedhin bomba molotov tek Drejtoria e Policisë

152

Protestuesit kanë hedhur bomba molotov dhe kapsolla, drejt godinës së Drejtorisë së Policisë së Tiranës. Në këtë godinën, mbahen të arrestuar dhjetëra protestues të opozitës.

Protesta e sotme, ka qenë një marshim në disa institucione, duke filluar nga Kryeministria, Drejtoria e Përgjithshme e Policisë, Ministria e Brendshme, Kuvendi i Shqipërisë dhe Drejtoria e Policisë së Tiranës.