Protestë para bashkisë së Vlorës, banorët kërkojnë rrugë

193

Për kryebashkiakun aktual të Vlorës që kërkon një mandat të tyre, dita e punës këtë të martë ka nisur e zhurmshme.

Poshtë zyrës së tij, banorë të fshatit Trevllazër protestuan duke kërkuar rrugë dhe furnizim me ujë të pijshëm.

Herë pas here nuk munguan thirrjet e tyre në drejtim të tij, duke i kërkuar të dalë nga zyra dhe ti takojë.

Image