Protesta paqësore/ Lleshi hedh gaz lotësjellës ndaj qytetarëve

258

Nuk ka pritur ministri i Brendshëm Sandër Lleshi.

Ka vendosur të hedhë gaz lotësjellës ndaj protestuesve edhe pse nuk kishte asnjë tension e asnjë konfrontim.

Por Lleshi duket se nuk e harron  zanatin e tij dhe urdhrin që i ka dhënë Rama për të sulmuar shqiptarët.

Edhe sonte në një protestë paqësore, Sandër Lleshi ka hedhur gaz sërish.