Protesta-marshim zhvendoset tek Drejtoria e Policisë së Tiranës

116

Pas Kryeministrisë, Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë, Parlamentit, Ministrisë së Brendshme, protestuesit janë zhvendosur tek Drejtoria e Policisë së Tiranës.

Tek Parlamenti, përveç hedhjes së kapsollave, nuk pati konfrontime midis protestuesve dhe policisë. Me thirrjet “Rama ik”, protestuesit thojnë se nuk do të ndalen.

”Shkojmë aty ku mbahen me pahir motrat e vëllezërit tanë”,-tha Basha.

https://www.facebook.com/lulzimbasha.al/videos/1332494876875152/