Presidenti Meta shkon në Gramsh për Antonio Gramshin

111

Presidenti Ilir Meta ndodhet sot në qytetin e Gramshit, ku do të marrë pjesë në konferencën për mendimtarin e shquar Antonio Gramshi.

Në aktivitet për të nderuar filozofin dhe aktivistin e majtë italian me origjinë shqiptare, marrin pjesë politikanë e studiues italiane, shqiptarë dhe arbëreshe.

Aktiviteti zhvillohet në sheshin kryesor të Bashkisë së Gramshit, me pjesëmarrjen e Kryebashkiakes Luljeta Dollani.

I pranishëm do të jetë dhe shkrimtari dhe gazetari italian, Mario Brunnetti, i cili së fundi ka publikuar një libër për jetën dhe veprën e Antonio Gramshit.

ImageImage