Presidenti Meta së bashku me Kryeministrin e Kosovës, z.Ramush Haradinaj do të jenë në Durrës në orën 13:00

241

Presidenti i Republikes Sh.T.Z Ilir Meta se bashku me Kryeministrin ne detyre te Kosoves, z.Ramush Haradinaj do te jene ne Durres ne oren 13:00.

Ndalesa e pare tek stadiumi, ku do te kete dhe nje prononcim te perbashket per gazetaret.