Presidenti i Republikës gjatë vizitës në veri të vendit zhvilloi edhe ture nëpër pikat turistike të Tropojës.

Një një shenim në rrjetet sociale ai i bën jehonë bukurive natyre të kësaj zone, sidoms asaj të Curraj i Epërm.

Ja shenimi i tij i fundit në facebook:

Të dashur miq, ju përshëndes dhe ju uroj një javë të mbarë me këto pamje fantastike të bukurive magjepsëse të Curraj i Epërm, perlës së jashtëzakonshme të Alpeve shqiptare!