Presidenti Meta: Me Artën sot ndamë shumë kujtime dhe ide

167

Nga Ilir Meta

Bashkë me Nikollën dhe me një Trëndafil që spikat mes trëndafilash, në Spiten, Lezhë.
Me Artën sot ndamë shumë kujtime dhe ide.