Presidenti Meta: I nderuar të merrja pjesë sot në iftarin e organizuar nga Myftinia e Shkodrës

280

I nderuar të merrja pjesë sot në iftarin e organizuar nga Myftinia e Shkodrës. Uroj agjerim të mbarë e të pranuar për të gjithë besimtarët dhe familjet e tyre nga Shkodra, qyteti i jashtëzakonshëm i traditave dhe në veçanti i harmonisë ndërfetare.