Presidenti Meta do të jetë nesër i pranishëm në orën 10:00 në Analizën Vjetore të KLSH-së për vitin 2017

245
Presidenti i Republikes SH.T.Z Ilir META do jete neser i pranishem ne oren 10:00 ne Analizen Vjetore te KLSH-se per vitin 2017.
Takim zhvillohet tek Korpusi i Ri i Universitetit te Durresit (Porto Romano) 
PS: Presidenti do mbaj dhe nje fjale rasti ndaj do ju kerkoja ta na ndihmoni me lidhje direkte.