Presidenti Meta do të jetë i pranishëm në veprimtarinë përkujtimore të 21-vjetorit të masakrës së Reçakut

201

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta do të jetë sot pranishëm në ora 10:30 në veprimtarinë përkujtimore të 21-vjetorit të masakrës së Reçakut dhe në ora 11:00 në Akademinë Përkujtimore në nderim të të rënëve.

Të dy ceremonitë transmetohen LIVE në RTK!