Presidenti Ilir Meta vizitë në familjen e Agur Vrenozit në Fier

Presidenti Meta në Fier për të nderuar figurën e Agur Vrenozit (pas vdekjes) me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës”

Familjarët e Agur Vrenozit: Falenderojmë Presidentin Meta për nderimin e djalit tonë 

Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Autorët e këtij akti kriminal të marrin ndëshkim shembullor nga drejtësia

Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Ju shpreh ngushëllimet dhe solidaritetin tim të plotë

Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Erdha për t'ju shprehur mbështetjen time dhe të shtetit shqiptar, do jemi gjithmonë pranë jush
Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Është heroi i vlerave qytetare, me figurën e tij sot nderohemi të gjithë

Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Akti i tij sublim, frymëzues për brezin e ri dhe mbarë shoqërinë tonë