Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka bërë një vizitë në Komunën e Rozhajës të Malit të Zi.

Kjo është hera e parë që Presidenti i Shqipërisë viziton komunën e Rozhajës në Mal të Zi ku banojnë shqiptarë Pritje e ngrohtë nga dhjetëra banorë shqiptarë të Rrozhajës e zonave përreth që kishin dalë për të përshëndetur Presidentin Meta Presidenti Meta pritet nga Zv/Kryeministri i Malit të Zi, Rafet Husoviç ministra dhe deputetë Presidenti Meta u uron shqiptarëve të Rozhajës dhe Malit të Zi gëzuar Festën e Flamurit Kombëtar Presidenti Meta merr pjesë si i ftuar nderi në veprimtarinë tradicionale kulturore “Ora e Maleve”