Prag tragjedie në Vlorë, ujërat e lumit marrin para makinën me njerëz

214
Një makina me dy njerez brenda është marrë nga rrjedha e lumit Vjosë në qytetin e Vlorës.
Ngjarja po ndodh në Selenicë në zonën e quajtur Bishti i Malit.
Reshje e dendura të shiut kanë bërë që lumenjtë të dalin nga shtrati dhe të rrëmbejnë çfarë gjejnë përpara.
Makina është marrë nga rrjedhja e lumit Shushicë vetëm pak minuta më parë në Selenicë.
Pasagjerët që ndodhen në të janë në rrezik për jetën, ndërsa raportohet se kanë hipur në çatinë e furgonit presin ndihmë.
Mësohet se Ministria e Mbrojtjes ka dërguar një helikopter për t’u ardhur në ndihmë pasagjerëve të cilët ndodhen në makinen e bllokuar nga lumi.