Policia e Shtetit, puç ndaj gjqësorit

145
Policia ka nisur hetimin pasuror për gjyqtarin Arjan Aliaj. Ky i fundit ndodhet prej ditësh në qendër të sulmeve të qeverisë, kryesisht kryeministrit Edi Rama dhe ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri. Sulmet ndaj gjyqtarit Aliaj nisën pas vendimit të tij për të pezulluar nga detyra drejtorin e Policisë së Shtetit, Haki Çako.
….
Të plotë shkrimin mund ta lexoni në numrin e sotëm të Gazetës Telegraf, faqe 6