Po shkonte t’i këmbente, emigrantit në Shqipëri i grabisin 10 mijë €

185
Mesditën e sotme është grabitur një emigrant në qendër të qytetit, ndërsa nga të dhënat e para mësohet se i janë marrë rreth 10 mijë euro.
Ngjarja është regjistruar në afërsi të “Pazarit të Korçës”. Emigranti nga qyteti i Ersekës kishte shkuar në Korçë për të këmbyer shumën e fituar në Greqi nga euro në lekë, ndërsa një person i paidentifikuar i ka marrë çantën dhe është larguar në drejtim të paditur, shkruan Shqiptarja.com.
Dyshohet për një vlerë rreth 10 mijë euro, ndërsa policia ka sekuestruar kamerat e bizneseve pranë vendit të ngjarjes për të identifikuar dhe arrestuar autorin e grabitjes