Pezullimi antiligjor i doktoraturave dhe favorizimi i privatëve

151

Të ardhura që krijoheshin nga mbrojta e doktoraturave shkonin në shuma të mëdha dhe përdoreshin nga universitetet për të përmirësuar infrastrukturën dhe zhvillimin e kërkimit shkencor. Sipas KLSH nga procesi i mbylljes së shkollës doktorale dëmi financiar për tre vjet rresht shkon në 1 miliard lekë.

Të plotë shkrimin mund ta lexoni nesër në Gazetën Telegraf….