Përplasje edhe në Bilisht, qytetarët kërkojnë zbatimin e dekretit të Presidentit

163

Pas vendimit të Presidentit Ilir Meta për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit, kërkesat për lirimin e KZAZ-ve janë zhvendosur edhe në Pogradec, Korçë dhe Bilisht.

Në zonën e Bilishtit forca të shumta të policisë dhe forcat speciale kanë rrethuar, KZAZ 70, e cila është e hapur dhe vijon punën.