Informacion paraprak i policisë

Më datë 09.08.2018, rreth orës 15:57, shtetasi N.S, 57 vjeç, banues në fshatin Rapck, Përmet, dyshohet se është hedhur nga ura e fshatit Rapck në lumin Vjosë dhe nuk ka dalë më.

Në vëndngjarje kanë shkuar  shërbimet e policisë si dhe polumbarët të cilët kanë filluar kërkimet përgjatë lumit Vjosë.

Paraprakisht dyshohet se ky shtetas ka qënë në gjendje depresive.