Përkujtohet në Shkodër, 25-vjetori i meshës së parë pas ’90-ës

139
Po përkujtohet sot në Shkodër, në një ceremoni të veçantë në varrezat katolike të këtij qyteti, 25- vjetori i mbajtjes së meshës së parë pas rrëzimit të diktaturës komuniste, e cila u kremtua nga Dom Simoni.
I pranishëm në këtë përkujtimore është edhe Kryeministri Edi Rama, Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe personalitete të larta të politikës, komuniteteve fetare, artit e kulturës, si dhe drejtues të pushtetit lokal.