Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

197
Çfarë parashikon legjislacioni për emigrantët ushtarakë, mësuesit, dypunësimi dhe dëmshpërblimi në rast mospagimi kontributesh nga qendra e punës
Mësuesit dhe rillogaritja e pensionit, shkëmbimi i pensioneve, dypunësimi dhe si paguhen kontributet shoqërore e shëndetësore, afatet zyrtare për rillogaritjen e pensionit dhe pensioni suplementar për drejtues qeveritarë
Mësuesit dhe rillogaritja e pensionit
Pyetje
Lexuesi i gazetës “Telegraf” Androkli Paskali nga Korça shkruan: Jam i datëlindjes 10.07.1941. Pasi u arsimova për mësues fillova punë më 15.08.1959 dhe punova deri më 30.11.1995 pa ndërprerje gjithsej 36 vjet plus 8 muaj në profesion.
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)