Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

190
Nënat birësuese dhe leja e lindjes, pensioni i shtetit dhe i kooperativës, kush përfiton pagesë papunësie dhe kompensimi i energjisë elektrike
Diferenca mes pensionit të shtetit dhe kooperativës, ja në ç’moshë përfitohet pensioni i pleqërisë, kush përfiton pagesë papunësie, nënat birësuese dhe legjislacioni përkatës, kompensimi për energjinë elektrike
Diferenca mes pensionit të shtetit dhe kooperativës
Pyetje
Lexuesi i gazetës “Telegraf”, Z. Yzedin Bajrami nga Drashovica e Vlorës në letrën e tij trajton këtë problem: Jam i datëlindjes 10 shkurt 1955 dhe kam gjithsej rreth 32 vjet punë të siguruara nga të cilat 6 vjet në ish kooperativën bujqësore dhe 26 vjet në sektor shtetëror, vetësigurime në bujqësi dhe dy vjet kam qenë ushtar. Pyes, kur e…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)