Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

320
Dokumentet e shënuara me laps, vetësigurimet, periudha e lejeve të lindjes si vjetërsi pune, rillogaritja për emigrantët dhe pensioni familjar
Vetësigurimet për të plotësuar vitet e pensionit, a llogariten periudha pune lejet e lindjes, pensioni suplementar për kryetarët e komunave, çfarë është pensioni familjar dhe si ndahet ai
Dokumentet e pensioneve të shënuara me laps, pensioni familjar 
Pyetje
Disa pensionistë në emisionin e mëngjesit “Koha për t’u zgjuar” thanë: 
1. Sigurimet shoqërore nuk na njohin vjetërsi pune për pension periudhat e shënuara me laps në dokumentet zyrtare dhe na kërkojnë vërtetimet e pagave para vitit 1994, të cilat qendrat e punës nuk na i japin. Ju lutemi na sqaroni si veprohet në këto raste?
2. Kohët e fundit bashkëshorti im ndërroi jetë, ai merrte 24,000 lekë në…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)