Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

Minatorët dhe mosha për pension, kushtet, dokumentet e procedurat që emigrantët duhet të ndjekin dhe si ndikon heqja e lirisë në pension 

Kushtet e daljes në pension, dokumentet që duhen plotësuar, procedurat dhe mënyrat e tërheqjes së pensionit për emigrantët, heqja e lirisë si ndikon në pension dhe minatorët në pension

Procedurat e përgjithshme të emigrantëve në pension 
Pyetje 
Disa emigrantë në Greqi dhe Itali, që po i afrohen moshës së pensionit, të cilët kanë punuar të siguruar në Shqipëri janë të interesuar për kushtet e daljes në pension, dokumentet që...