Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

181
Trajtimi financiar i personave me aftësi të kufizuar e kujdestarëve, leja vjetore e zakonshme e pagueshme, pensioni familjar dhe gabimet në dokumente 
Leja shtesë e pagueshme ose pa të drejtë page, shtesa e pensionit për punën mbi moshë, ripunësimi dhe marrja e pensionit të partnerit të ndarë nga jeta
Procedurat për pension familjar
Pyetje
Në një letër që na ka dërguar një nënë nga Durrësi lexojmë: Kohët e fundit bashkëshorti im, i cili punonte i siguruar në një institucion buxhetor ndërroi jetë. Unë jam pa punë në moshën 54 vjeçe dhe 2 fëmijë njëra në vitin e fundit të shkollës së mesme dhe…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)