Të shtëna me armë ka pasur sot në Radhimë të Vlorës.

Mësohet se të shtënat janë dëgjuar pranë një hoteli dhe ka pasur panik mes turistëve.

Policia ka rrethuar zonën.

Nuk ka shumë informacion lidhur me ngjarjen e raportuar rreth orës 17: 24 minuta.