OSHEE: Ndërprerje energjie nesër në 10 rrugë kryesore të Tiranës, lista dhe oraret

222

OSHEE-ja njoftoi se për shkak të rikonstruksionit në disa kabina, në datën 12 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

9:00 – 15:00 / rruga “Hoxha Tahsim”,
4:00 – 16:00 / rruga “Fuat Toptani”, rruga “Mahmut Daci” tek Vilat Gjermane.
9:00 – 16:00 / rruga “Rexhep Preza”, rruga “Pandi Dardha”, rruga “Njazi Meka”

10:00 – 13:00 / rruga “Jashar Erebara” pranë rrugës “Siri Kodra”
11:00 – 14:00 / rruga “Abdurahim Buza”, rruga “Besa”,
12:00 – 15:00 / rruga “Ali Beshiri”, pranë rrugës “5 Maji”, rruga e Dibrës