OSHEE: Ja zonat që nuk do të kenë energji elektrike ditën e sotme në Tiranë

155

OSHEE njofton të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike se do të ketë shkëputje të energjisë në shumë zona të kryeqytetit.

Stakimet vijnë në kuadër të punimeve për riparimin e rrjetit të kabinave elektrike në Tiranë.

Njoftim për abonentët Tiranë:

Stakim i datës 27-29 maj

Vijojnë punimet në Tiranë, pjesë e investimit në 250 kabina. Gjatë tre ditëve në vijim do të ndërhyhet në oraret dhe zonat si më duke stakuar pjesërisht.

27 maj, punime në 8 kabina

09:00-15:00/ rruga “Teodor Keko” pjesërisht, tek Astiri, zona tek kthesa e Kamzës, rrugët “Kadri Roshi” dhe “Mentor Xhemali”

09:00-16:00/ rrugët “Riza Cuka” dhe “Lord Bajron” (Laprakë)

09:00-15:00/rruga “Shyqyri Peza” Allias

09:30-15:00/rruga e Dibrës te Medreseja, zona midis rrugës së Durrësit dhe “Mine Peza”

28 maj, do të punohet në 6 kabina

09:30-15:00/zona midis rrugës “Karl Gega” dhe “Siri Kodra”, zona pranë ish-stacionit të Trenit, tek ish-Fidanishtja

09:00-15:00/rrugët “Allaman Dervishi”, tek Pallatet e Malajzianit dhe “Njazi Meka”
09:00-16:00/rruga “Besim Fagu”, pranë rrugës “5 Maji” dhe rruga “Riza Cuko”
(Laprakë)

29 maj, punime në 2 kabina

09:00-15:00/rruga “Allaman Dervishi” tek Pall e Malajzianit dhe “Rruga e Shkodrës