Oligarkia që do të firmosë miliardat e tenderave

200

Qeveria po përgatit projektin, sipas të cilit të gjitha tenderat e ministrive dhe institucioneve shtetërore, qëndrore dhe lokale do të zhvillohen në Tiranë nga një drejtori e posacme. Pas koncesione, ky është rasti ku monopolet do krijojnë përfundimisht dinastinë e pasanikë….

Për më tepër lexoni gazetën ” Telegraf”…