Numërimi i kutive të para: Ja rezultatet paraprake në Korçë dhe Gjirokastër

184
Janë numëruar kutitë e para në Qarkun e Korçës dhe Gjirokastrës:
Ora 00:20: Në tre kutitë e para në Pustec të Korçës ka përfunduar numërimi:
Rezultati: PS ka marrë 446 vota, LSI 435 dhe PD 257.
Ora 00:20: Qarku Gjirokastër:
Kutia në Progonat
PS 204
PD 87
LSI 37 vota
Kutia e parë në Selckë:
PS 25
PD 23
LSI 10 vota
Fshati Levan në Memaliaj:
PS 116
PD 23
LSI 10 vota