Nis monopoli i kioskave të reja në Tiranë (VIDEO)

464

Banorët e Tiranës po shohin përditë se si nëpër oborre, rrugica po mbijnë kioskat si “kërpudhat pas shiut”, dhe që tu krijohet hapsirë miqëve të Bashkisë të cilët kanë dhënë leje për ndërtimin e kioskave të reja, po gjendet një mënyrë e dytë për prishjen e kioskave ekzistuese në mënyrë të tillë që: Në vënd të tyre të ngrihen kioskat e oligarkëve të rinj të lidhur me pushtetin aktual. Qytetarët që kanë kioskat ekzistuese po hidhen në rrugë të madhe duke u hequr bukën e gojës dhe duke lënë në varfëri familjet e tyre.

Ja rasti tek Rruga e Durrësit se si kioskat e vjetra po hiqen për tu zëvendësuar me të rejat