Nesër do të lexoni/ Klik Ekspo Group aty ku bashkohet sinergjia për sipërmarrje ekonomike

227

Ngre siparin sot Eventi më i rëndësishëm i vitit si për biznesin
dhe sipërmarrjen vendase dhe atë të huaj që operon në Shqipëri dhe synon të hyjë
për sipërmarrje të reja në tregun shqiptar. 

Edicioni i 24rt i  Panairit Ndërkombëtar të Tiranës – UFI
Approved Event që do të mbahet në datat 23 deri në 26 Nëntor 2017 në Pallatin e
Kongreseve, vjen në vëmendjen e veçantë të ekspozuesve dhe institucioneve shtetërore
vendase dhe të huaja si inspirues për sipërmarrje të reja.

Klik Ekspo Group misionar në përçuarjen e klimës
pozitive për të bërë biznes në Shqipëri, është sot ambasadori më i mirë i
diplomacisë ekonomike në thithjen e biznesit dhe investitorëve të huaj në
Shqipëri.

Panairi Ndërkombëtar të Tiranës – UFI Approved
Event 
(UFI – Organizata Globale e Panaireve dhe Ekspozitave), vjen
si evenimenti i cili i përligj Shqipërisë cilësimin si Portë hyrëse drejt
Ballkanit, një realitet me mbi 200 milionë konsumatorë, 75% e shifrave tregtare
me EU, pa përfshirjen e të cilit, nuk do të kishte Bashkim Evropian të
përmbushur. Edhe ky edicion, do t’i përmbahet hullive të traditës së
edicioneve paraardhëse, duke parashikuar mikpritjen në Tiranë të sipërmarrësve
dhe vizitorëve profesionistë nga mbi 20 realitete ndërkombëtare: 
mbi
350 ekspozues të regjistruar dhe mbi 40.000 vizitorë të parashikuar përgjatë
ditëve të Panairit
.sot Eventi më i rëndësishëm i vitit si për biznesin dhe sipërmarrjen vendase dhe atë të huaj që operon në Shqipëri dhe synon të hyjë për sipërmarrje të reja në tregun shqiptar. 
Edicioni i 24rt i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës – UFI Approved Event që do të mbahet në datat 23 deri në 26 Nëntor 2017 në Pallatin e Kongreseve, vjen në vëmendjen e veçantë të ekspozuesve dhe institucioneve shtetërore vendase dhe të huaja si inspirues për sipërmarrje të reja.
Klik Ekspo Group misionar në përçuarjen e klimës pozitive për të bërë biznes në Shqipëri, është sot ambasadori më i mirë i diplomacisë ekonomike në thithjen e biznesit dhe investitorëve të huaj në Shqipëri.
Panairi Ndërkombëtar të Tiranës – UFI Approved Event (UFI – Organizata Globale e Panaireve dhe Ekspozitave), vjen si evenimenti i cili i përligj Shqipërisë cilësimin si Portë hyrëse drejt Ballkanit, një realitet me mbi 200 milionë konsumatorë, 75% e shifrave tregtare me EU, pa përfshirjen e të cilit, nuk do të kishte Bashkim Evropian të përmbushur. Edhe ky edicion, do t’i përmbahet hullive të traditës së edicioneve paraardhëse, duke parashikuar mikpritjen në Tiranë të sipërmarrësve dhe vizitorëve profesionistë nga mbi 20 realitete ndërkombëtare: mbi 350 ekspozues të regjistruar dhe mbi 40.000 vizitorë të parashikuar përgjatë ditëve të Panairit.
Për më shumë nesër në gazetën Telegraf