Nesër do të lexoni/ “Dorëzohet” Lotaria Amerikane, bllokohen aplikimet

241

Kërkesat e shumta për të aplikuar e kanë “hedhur në tokë” edhe Lotarinë Amerikane. Gjatë ditës së djeshme ka qenë e pamundur të aplikojë për Lotarinë e Vizave të Emigrimit për shkak të mosfunksionimit të faqes zyrtare. Të shumtë janë qytetarët që kanë tentuar prej më tepër se 24 orësh të plotësonin formularin e aplikimit, por faqja ka rezultuar jashtë funksionit. Sipas shënimit në faqe sqarohet se serverat kanë rënë dhe po punohet për mirëmbajtjen e saj, ndërsa këshillojnë që aplikuesit të provojnë sërish në një moment të dytë, sapo ajo të rregullohet, pa specifikuar kohën e saktë.
Programi i Lotarisë Amerikane u jep mundësi…

Për më shumë nesër në Telegraf