Në sitën e Vetingut, ja çfarë u vendos sot për drejtorin e Kufirit dhe Migracionit në Policinë e Shtetit

211

Kalon me sukses testin e vetiungut dhe konfirmohet ne detyre Eduart Merkaj, drejtori i Departamentit të Kufirit dhe Migracionit në Policinë e Shtetit.  Trupa e vlerësimit, qe ka dhene vendimin mengjesin e sotem ka bere me dije se Merkaj i kalon të treja komponentët e vlerësimit, atë të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe aftësive profesionale.Gjatë procesit të verifikimit nuk është konstatuar asnjë problem sa i takon pasurisë, pastërtisë së figurës dhe aftësive profesionale.

Eduart Merkaj është pjesë e strukturave të Policisë së Shtetit që prej vitit 2007 ndërsa nga janari i vitit 2019 drejton Departamentin e Kufirit dhe Migracionit.