Një turist zviceran, i cili po udhëtonte me motor në drejtim të Tiranës u aksidentua në Milot.

Ai u përplas me një makinë që po shkonte në drejtim të Shkodrës.

Sipas policisë nuk janë përcaktuar ende shkaqet e ngjarjes, por dyshohet se “Benz”-i ka qenë me shpejtësi.

Shtetasi zviceran ka marre plagë të rënda dhe është dërguar në Spitalin Ushtarak në Tiranë.

Policia ka ndaluar drejtuesin e “Benz”-it për sqarime të mëtejshme të ngjarjes.