Ndryshohen drejtuesit e komisariateve në Tiranë, ja shefat e rinj

148
Kanë ndryshuar shefat e komisariateve në Tiranë. Kështu në komisariatin numër 6 është emëruar Gëzim Zhupa, ndërkohë që Engjëlluesh Avdulaj u transferua në Komisariatin e Malësisë së Madhe.
Po ashtu në komisariatin numëri është emëruar Agim Hoxha, në komisariatin numëri 2 emërohet Artjon Duka dhe në komisairatin 3 Elton Alushi.