Muzeu Kombëtar zhvillon nesër aktivitetin “Mësuesi im-Modeli im”, certifikata për mësuesit nga nxënësit

242
Muzeu Historik Kombëtar në bashkëpunim me Zyrën Arsimore Kamzë zhvillojnë ditën e nesërme, dt. 25 Maj, ora 11.00, tek salla Unesco, aktivitetin “Mësuesi im-Modeli im”. Që prej muajit Mars qeveritë e nxënësve në të gjitha shkollat 9-vjeçare dhe të mesme, kanë votuar për mësuesin që ata e vlerësojnë si modelin e tyre dhe nesër aktiviteti finalizohet me ceremoninë e certifikatave për mësuesit më të mirë të përzgjedhur.