Moti keq, ja zonat pa energji elektrike si pasojë e defekteve të shkaktuar

228
Fshatra të tëra në të gjitha qarqet e vendit janë pa energji elektrike si pasojë e defekteve të shkaktuar nga moti i keq.
Operatori i Shpërndarjes ka mundur të reduktojë numrin e fiderave me defekt deri në orët e pasdites, ndërsa është rikthyer energjia në nëstacionin e Rrëshenit dhe Kaçinarit.
OSHEE thekson se të gjithë hidrovorët furnizohen me energji elektrike dhe grupet e punës janë në terren për eliminimin sa më të shpejtë të defekteve
Ja zonat pa energji elektrike si pasojë e motit të keq
Tirana
Valias, pjesërisht Ibë, Shënmëri/ Tiranë
Elbasan
Orenjë, pjesërisht Lunik, pjesërisht Polis/ Librazhd; Gjinar, pjesërisht Labinot
Fier
Divjakë/ Lushnjë
Vlorë
Smokthinë, Lepenicë
Kukës
Pjesërisht Geghysen, Mamëz, Surroi, Pac, B.Curri, Has
Shkodër
Luf, Arrës Miliskaj, pjesërisht Qelëz, pjesërisht Gjegjan, pjesërisht Hajmel, Shëngjin, Zejmen, Kaçinar
Burrel
Shtufë, Qafë Vorrës, Bukmirë, ish Komuna Orosh, zona Kalanjë, Rrushkull, kodër Rrëshen