Moti i keq, pezullohen të gjitha lundrimet detare në portin e Vlorës

210
Si pasojë e motit të keq janë pezulluar përkohësisht të gjitha lundrimet detare në Portin e Vlorës.

Kjo masë është marrë pasi deti i trazuar dhe me shumë dallgë përbën rrezik për lundrimin mjeteve.

Në port dallgët arrijnë deri në 6 ballë ndërsa në det të hapur 7 deri në 8 ballë të cilat shoqërohen edhe me erëra të forta.