Moti i keq këput telat elekrikë në Shkodër, punonjësit e OSHEE nisin riparimin

381

Moti i keq ka bërë që në shumë qarqe të vendit të kijohen situata problematike.

Në Rajonin e Shkodrës, Rreshjet e dendura të kanë shkaktuar dëme ne rrjetin elektrik duke këputur telat e korrentit.

Ndërkaq, Grupet e avarise, Njësia Shkodra3 ndodhen në terren për të rikuperuar linjat e prekura dhe normalizimin e situatës.