Momenti kur Bill Clinton preket, ish-presidenti i SHBA fshin lotët e gëzimit në Kosovën e lirë

320

Momenti kur Bill Clinton preket, ish-presidenti i SHBA fshin lotët e gëzimit në Kosovën e lirë.

Ish-presidenti i SHBA-ve, Bill Clinton është emocionuar gjatë ceremonisë për 20-vjetorin e Clirimit të Kosovës. Clinton u prek, kur presidenti Hashim Thaçi tha se sa të jetë Kosova mbi dhe, gjithnjë do t’i jetë mirënjohëse SHBA-ve.

Clinton u pa i emocionuar teksa fshiu disa herë lotët nga mikpritja dhe ovacionet e shqiptarëve që e falenderonin gjatë ceremonisë.